zwemschool2017  

In september 2020 start de zwemschool haar nieuwe seizoen 2020-2021. Het seizoen loopt van september 2020 tot en met augustus 2021. Was U reeds ingeschreven in 2019-2020 dan volstaat het om ook in 2020-2021 ingeschreven te blijven, het lidgeld te betalen.
Omdat we de protocols van de overhedne en de zwembaden nog verder afwachten zal de start van nieuwe leden slechts ten vroegste in de tweede helft van september mogelijke worden. We vragen de zwemmers op de wachtlijst dan om een beetje geduld .

U krijgt voor ieder lid een mail met een persoonlijke betaallink waarop uw lidgeld vermeld zal staan. U kan dan kiezen uit Bancontact of een klassieke overschrijving.

  • Het lidgeld bedraagt voor zwemmers in het KLEINE bad (35 minuten): 125 euro
  • Het lidgeld bedraagt voor zwemmers in het GROTE bad (45 minuten): 145 euro

Kortingen

Korting Covid19-opschorting

  • 25% korting voor ieder lid in 2019-2020 van de Dilbeekse Zwemvereniging vzw. Omdat iedereen van deze korting zou kunnen genieten zijn er voor het seizoen 2020-2021 GEEN leeftijdslimieten en kan iedereen een seizoen verder blijven zwemmen.

Familie korting

  • 10 euro korting voor het tweede kind binnen hetzelfde gezin dat lid is van de Dilbeekse Zwemvereniging vzw
  • 20 euro korting voor het derde kind (en volgende kinderen) binnen hetzelfde gezin dat lid is van de Dilbeekse Zwemvereniging vzw

Participatiepas Dilbeek

  • Met de participatiepas betaalt u tot 80% minder en dus slechts 20% van de totale prijs. U bezorgt ons dan wel een copy van het kaartje zodat we een referentie van de gemeente Dilbeek hebben. Deze korting zal pas na ontvangst van het kaartje toegekend kunnen worden.

Ons thuis-bad Dilkom kampt met technische problemen en blijft gesloten in juli en augustus. meer info op Dilkom opent ten vroegste op 1 september 2020  Door dit nieuw geval van overmacht kan onze zwemschool, reddend zwemmen en sportzwemmen dit seizoen niet meer van start gaan en kunnen we enkel plannen om vanaf september weer onze activiteiten te starten.

Indien in september nog bijkomende maatregelen zouden volgen van de overheden of het zwembad, dan zullen we dit zo snel mogelijk laten weten met alle informatie in verband met deze nieuwe start (procedure zoals kleedkamers en douches plus andere aanpassingen die nodig zijn om verspreiding van het virus tijdens de zwemlessen onmogelijk te maken).