competitie sfeerbeeld1beloften

Ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen zal zwembad Dilkom niet heropenen voor 1 september 2020. Er dringen zich herstellingen op en die kunnen pas tegen die datum afgewerkt worden.

Voor onze competitiezwemmers gaan we verder met droogtrainingen op woensdag en een zwemtraining in Ternat op vrijdag. Naar aanleiding van de nog geldende Corona maatregels dient iedereen die  wil komen trainen zich in te schrijven via Swimmpy. Vanaf 21 juli tot 15 augustus gaan we op verlof en zijn er geen trainingen. 

Ook voor de beloiften zullen we een droogtraining doen; op volgende woensdagen van 19u - 20u: woensdag 19 augustus 2020. Wij zouden met de beloften enkel op vrijdag in Ternat zwemmen van 16u30 tot 18u: Vrijdag 21 augustus. Graag zou Ester van ieder belofte een mailtje willen ontvangen met daarin of hij/zij naar de zwemtraining en/of de droogtraining komt tijdens de zomervakantie. Op basis van de aanwezigheden, kunnen we bekijken om nog extra trainingen in te plannen.

Bij deze bevestigen wij ook dat de zwemstage in augustus zal doorgaan šŸ™‚ Jipie!
Wie nog niet ingeschreven is, er zijn nog plekjes vrij!
De zwemstage is het ideale moment om terug wat conditie op te bouwen voordat het echte zwemseizoen van start gaat.

Iedere competitiezwemmer en belofte  zal een kwart (25%) lidgeld compensatie krijgen als korting op het lidgeld van seizoen 2020-2021.