Nieuwe regels vanaf 1 februari 2021 : COVID PROTOCOL

Algemeen COVID-Coordinator club:  Jeno Thiels (API) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij elke activitiet is een gedelegeerd COVID-Coordinator aanwezig als eerste aanspreekpunt. (zie specifieke draaiboeken per afdeling) 

NIEUW: beperkte heropstart vanaf 6 februari 2020  voor SPORTZWEMMEN en REDDEND ZWEMMEN Maart 2021:  Het overlegcomit├ę heeft beslist om geen beslissing te nemen, daarom beslist DiZV de volgende beslissing om de "beperkte opstart van RZ/SZ" te verlengen, totdat de volgende beslissing van de regering wordt bevestigd. Omdat we de bubbels van 10 dezelfde houden worden ook de groepen niet aangepast en blijven dezelfde RZ en SZ deelnemers geselcteerd.

Reddend Zwemmen2021

Sportzwemmen2021

 

 

 

 

De juiste dagen zwemschool  kan je vinden op http://www.dizv.be/index.php/g-kalender-zwemschool


kleur oranje

LEES MEER hieronder

 

OPGELET :  de tijdsloten voor de zwemlessen en het aankomen + omkleden zullen zeer strikt worden toegepast - TE LAAT = NIET ZWEMMEN !

Draag reeds u zwemkledij om het omkelden bij aankomst te versnellen  !

 

regelsCOVIDfeb2021

RegelsCOVIDfeb2021 algtxt

Wat te doen bij een (mogelijke) Corona besmetting in jouw zwembubbel? 

Stel: jij, een medezwemmer of zelfs je lesgever/trainer is ziek en mogelijks besmet met het Coronavirus. Wat doe je dan? Hier zetten we het voor jou op een rijtje in dit handig overzicht.