zomercafe2022

 DINSDAG 23 AUGUSTUS 2022 

LOCATIE:  Kasteekhoeve te Dilbeek (De Heetveldelaan 4)


Opnieuw genieten van een optreden van de cover groep Vintage Fourest, afsluiten met een DJ, een fris drankje en een lekkere hap. Dit jaar terug op de oude  locatie op de binnenkoer van de Kasteelhoeve. . DiZV (zwemclub) en DAC (atlektiek) ontvangen dinsdagavond 23 augustus 2021  , 1700 Dilbeek.

Wil je mee helpen als DiZV vrijwilliger ? Graag ! - contacteer onze penningmeester Joris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - hieronder via "lees meer" een doodle in te vullen 

 

 

DiZVorganiseert  samen met DAC net zoals vorig jaar een zomercafé in Dilbeek op dinsdag 23/08 van 20u tot 24 u om extra bekendheid te genereren en onze club kassen te spijzen.

Wij willen  graag een beroep doen op jullie om mee te komen helpen en zoveel mogelijk vrienden en familie uit te nodigen om langs te komen.  Ambiance verzekerd met het optreden van de cover groep Vintage Fourest, afsluiten met een DJ, cava en cocktailbar, hamburgers, nacho’s, calamares ….

Gelieve zo snel mogelijk de doodle in te vullen met jouw naam (met tussen haakjes de club waarvoor je komt helpen), mailadres en GSM -nummer en de voorkeur van uur dat je kan komen helpen.  De shiften zijn van 18u tot 22u met het opzetten en de eerste shift, van 22u tot 1u voor de tweede shift en de afbraak/opruiming.  Voor deze die zich enkel kunnen vrijmaken voor het opzetten en de afbraak hebben we extra mogelijkheden in de doodle gestopt. Zo hebben wij een zicht wie wanneer kan komen helpen.

https://cally.com/pbxfyarmz7dnassi

De taken:

-           Opstart / opzetten

-           Bar standaard dranken (voorbehouden aan de jeugd van onze clubs)

-           Bar niet standaard dranken (cocktails, cava, wijn en moeten + 18 jaar zijn)

-           Eetstand (hamburgers/nacho’s/calamares, liefst +18 jaar)

-           Afwas en afruimen

-           Afbraak / opkuis

Allemaal heel erg bedankt! Jullie zeer gewaardeerde hulp zal helpen de club financieel gezond te houden!